World Sports

Ανδρεόπουλος: «Μαγική σεζόν, δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού»!

Ανδρεόπουλος: «Μαγική σεζόν, δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού»!

Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά και την δεύτερη κατάκτηση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, που χαρακτήρισε… μαγική την χρονιά και απίστευτο τον κόσμο της ομάδας!

Τις καλύτερές του ημέρες στην προπονητική φαίνεται πως διανύει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, πήρε και το League Cup, στο «καυτό» ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος επισήμανε:

«Κλείνει μαγικά η σεζόν, είχαμε τέσσερις στόχους και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις. Είναι μία χρονιά που θα μνημονεύεται στην ιστορία του τμήματος.

Είναι διαφορετικό. Τότε ήταν η αρχή και ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σπάσουμε κατεστημένα. Τώρα ήταν δύσκολο αγωνιστικά». Κλείνοντας σχολίασε πως «δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Υπάρχει αυτό το πράγμα; Δεν είναι μονό το δικό μας τμήμα, κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει γήπεδα και μάλιστα είναι και υπόδειγμα, χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα. Υπάρχει αυτός ο κόσμος; Εμείς μόνο να του βγάλουμε το καπέλο και να τον ευχαριστήσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0