World Sports

Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός, επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός, επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Μετά το πρωτάθλημα της Volley League, και το League Cup βάφτηκε… πράσινο! Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν εξαιρετικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ, άντλησαν ενέργεια από την καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και επικράτησαν με 3-0, για να φτάσουν στον δεύτερο τίτλο τους στην σεζόν και το δεύτερο League Cup της ιστορίας τους!

Τι και αν ο Παναθηναϊκός ήθελε «καθαρή» νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ή επικράτηση με 3-1 για να στείλει το ματς στο «χρυσό» σετ, εξαιτίας της ήττας που είχε υποστεί στην Θεσσαλονίκη με 3-2;

Δεν συμβιβάζονταν με τίποτα λιγότερο από το 3-0 οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν πολλούς παίκτες σε εκπληκτική ημέρα, δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες, πλην του δεύτερου σετ, και έφτασαν σε μία σπουδαία επικράτηση, με συνέπεια και το League Cup, μετά και το πρωτάθλημα της Volley League, να βαφτεί πράσινο!

Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ πήγαιναν μαζί στο σκορ στο πρώτο σετ, μέχρι οι «πράσινοι» να πλησιάσουν το 20 και να θέλουν πέντε πόντους για να το κατακτήσουν; Εκεί ανέβασαν την απόδοσή τους, έφτασαν στο 23-18 και με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν απάντηση, πέτυχαν τον σκοπό τους με 25-19.

Ακολούθησε ένα δεύτερο σετ για γερά νεύρα, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι καλύτερος στις λεπτομέρειες. Το μπλοκ του Ρανγκέλ στον Πετρέα έφερε τον ΠΑΟΚ μία ανάσα μακριά από την ισοφάριση (24-25), αλλά μία επίθεση του Ράπτη, ένα μπλοκ του ίδιου παίκτη και μία επίθεση από τον Τρις, ήταν αρκετά για να φτάσουμε στο 2-0!

Το μομέντουμ ήταν με τους «πρασίνους» και όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη! Έτσι και έγινε… Διατήρησε σταθερή διαφορά τριών, τεσσάρων πόντων σε ολόκληρο το τρίτο σετ, έφτασε στο 25-23 και κατέκτησε το League Cup, σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του στην Αθήνα.

Τα σετ: 25-19, 27-25, 25-23

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0