World Sports

Το… πράσινο πάρτι από τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! (video)

Το… πράσινο πάρτι από τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! (video)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στις… ανυπόμονες παίκτριες της ομάδας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα του Ολυμπιακού!

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ», τραγουδούσαν οι εκατοντάδες φίλαθλοι του «τριφυλλιού», όπου βρέθηκαν έξω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να υποδεχτούν τα… φίνα κορίτσια. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, με μειονέκτημα έδρας, στο γήπεδο του «αιώνιου αντίπαλου» Ολυμπιακού.

Με σετ 3-1 ολοκλήρωσαν την διαδικασία των τελικών. Η σειρά βρισκόταν σε απόλυτη ισορροπία (2-2, δύο νίκες για κάθε ομάδα στην έδρα τους) και οι παίκτριες του Παναθηναϊκού τελείωσαν τη σειρά στο Μελίνα Μερκούρη, παρά το ντισαβαντάζ της έδρας.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στις αθλήτριες του συλλόγου. Πρώτα από όλα, με μια μηχανοκίνητη πορεία όπου ξεκίνησε από το γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης με προορισμό τη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Φιξ, περίμεναν την αποστολή για… ζέσταμα. Η μηχανοκίνητη πορεία απαρτιζόταν από σχεδόν 100 δίκυκλα και συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας από εκεί ακριβώς όπου ξεκίνησε. Την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ipiccy_image_10_3.jpg
Λίγα λεπτά μετά τις 23:00, η αποστολή κατέφθασε και οι περίπου 2000 οπαδοί του «τριφυλλιού» εκστασιάστηκαν και τις υποδέχθηκαν με θέρμη. Τραγούδι, καπνογόνα και γιορτινό κλίμα επικρατούσε στην ατμόσφαιρα.

ipiccy_image_11_3.jpg

Στη συνέχεια, οι παίκτριες της ομάδας οδεύσανε προς τα αποδυτήρια και οι οπαδοί στις κερκίδες. Οι… ανυπόμονες νταμπλούχες έκαναν την είσοδο τους στο παρκέ του «Τάφου» στις 23:20 και το πλήθος τις περίμενε με «ανοιχτές αγκάλες». Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα, έκανε μια φαντεζί είσοδο με μια σαμπάνια όπου… έλουσε όποιον στάθηκε στο διάβα της.  Η συνέχεια περιττή. Τα κορίτσια ενθουσιασμένα τραγουδούσαν ρυθμικά και στη συνέχεια κόσμος και ομάδα έγιναν «ένα».

ipiccy_image_12_1.jpg

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής (13/5) στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για το League Cup. Εκεί θα βρεθεί και η γυναικεία ομάδα, με σκοπό να πανηγυρίσει επίσημα τον τίτλο.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0