World Sports

Νίκη με 29-26 για τον Ολυμπιακό ενάντια της ΑΕΚ! (video)

Νίκη με 29-26 για τον Ολυμπιακό ενάντια της ΑΕΚ! (video)
Οι Πειραιώτες μετά από 3,5 ώρες αγώνα κατάφεραν τελικά πάρουν την νίκη με 26-29 μετά από παράταση στον πρώτο αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος Α1 χάντμπολ στην Χαλκίδα.

 

Στο κλειστό της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε ο πρώτος τελικός πρωταθλήματος Α1 χάντμπολ με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ να ηττάται από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία με την ΑΕΚ να δυσκολεύεται βρει χώρους, κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10-12, σκορ πρώτου ημιχρόνου με σούπερ Μοντόρο και εκπληκτικό Κωτανίδη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα νεύρα τα οποία μεταφέρθηκαν και στην κερκίδα και το ματς να διακόπτεται το ματς με το σκορ 12-14 υπέρ των φιλοξενούμενων. Λίγο αργότερα, υπήρξε επανέναρξη με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο 15-20 αλλά την ΑΕΚ να μην το παρατάει ποτέ και με ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίζει 21-21 και να το οδηγεί στην παράταση.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του σε 29-26 και να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0