World Sports

Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, παρά την ήττα από τον Φοίνικα!

Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, παρά την ήττα από τον Φοίνικα!

Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι της Volley League από το Φοίνικα Σύρου, αλλά στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ο Παναθηναϊκός.

Το πρώτο σετ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του στον έλεγχο του Φοίνικα Σύρου, καθώς ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος χρησιμοποίησε παίκτες οι οποίοι δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Παπαλεξίου διαμόρφωσε το 10-5 και έδωσε αέρα 5 πόντων στους φιλοξενούμενους. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 17-17 και το σετ παρέμεινε σε αυτά τα πλαίσια και καμία ομάδα δεν πήρε διαφορά μεγαλύτερη του ενός πόντου, μέχρι την ολοκλήρωση του με σκορ 27-25 για την ομάδα της Σύρου.

Στο δεύτερο σετ ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε τους βασικούς του παίκτες, θέλοντας να γίνει ανταγωνιστικός. Οι δύο ομάδες παρέμειναν και πάλι κοντά στο σκορ, αλλά με ένα ξέσπασμα ο Φοίνικας πήρε προβάδισμα 4 πόντων (12-8). Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους Συριανούς και αυτοί με τη σειρά τους έκλεισαν το δεύτερο σετ με τον Φράγκο στο 25-18.

Την υπεροχή του έδειξε και στο τρίτο σετ ο Φοίνικας Σύρου όπου ξεκίνησε το σετ έχοντας τη θέληση να τελειώσει το παιχνίδι με ένα επί μέρους 10-4. Τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα για την πορεία του παιχνιδιού και οι Συριανοί επικράτησαν με 14-25 και έδωσαν τέλος στην αναμέτρηση.

Τα σετ: 25-27, 18-25, 14-25

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0