World Sports

Βλάχος: «Στοχεύουμε τις δύο πρώτες θέσεις»

Βλάχος: «Στοχεύουμε τις δύο πρώτες θέσεις»

Για τις ομάδες με τις οποίες κληρώθηκε η Εθνική Ομάδα του πόλο αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Η «ασημένια» Ολυμπιονίκης στο ΤόκιοΕθνική πόλο, έμαθε χθες (24/4) τους αντιπάλους της στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Σπλιτ το διάστημα 27 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου. 

Γαλλία, Μάλτα και Κροατία θα βρεθούν στον δρόμο των παικτών του Θοδωρή Βλάχου, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή να σχολιάζει την κλήρωση με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ανήμερα το Πάσχα (24/4). 

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πρώτος στόχος θα είναι να τερματίσει η εθνική σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, αφού όπως εξήγησε «ο δρόμος στα προημιτελικά θα είναι πιο βατός, αν καταλήξουμε στις δύο πρώτες θέσεις». 

Ο Θοδωρής Βλάχος ενημέρωσε επίσης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 14 Ιουλίου, με το βασικό στάδιο αυτής να λαμβάνει χώρα στη Χαλκίδα από τις 18 έως τις 23 Ιουλίου. Επιπρόσθετα, η εθνική θα συμμετάσχει και σε διεθνές τουρνουά στις 9 Αυγούστου στη Σαρδηνία

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε: «Η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού μας έφερε στον ίδιο όμιλο με την οικοδέσποινα Κροατία, τη Γαλλία και τη Μάλτα. 

Για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, πρέπει να στοχεύσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου ξεπερνώντας τα εμπόδια της Γαλλίας, που παρουσιάζεται ενισχυμένη και δυνατή, αλλά και της Κροατίας, που φαντάζει ως ο κύριος αντίπαλος μας. 

Ο δρόμος στα προημιτελικά θα είναι πιο βατός, αν καταλήξουμε στις δύο πρώτες θέσεις. Η προετοιμασία μας για το Ευρωπαϊκό του Σπλιτ θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου και ήδη έχουμε προγραμματίσει το βασικό στάδιο της να γίνει στη Χαλκίδα το διάστημα 18-23 Ιουλίου, αλλά και τη συμμετοχή μας σε ένα διεθνές τουρνουά στις 9 Αυγούστου στη Σαρδηνία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0