World Sports

Volley League: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Φοίνικα στη Σύρο και ελπίζει πως θα του «κλέψει» την τρίτη θέση, πέμπτος ο Μίλωνας!

Volley League: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Φοίνικα στη Σύρο και ελπίζει πως θα του «κλέψει» την τρίτη θέση, πέμπτος ο Μίλωνας!

Η ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής της Volley League ανδρών έφερε τον Παναθηναικό στην κορυφή της Ελλάδας και τον «δικέφαλο του Βορρά» να πλησιάζει τον Φοίνικα Σύρου στην τρίτη θέση. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Μίλωνας έκανε πάρτι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και είναι οριστικά πέμπτος.

Στο δεύτερο πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 3-1 από το νησί των «πειρατών» και μείωσε σε απόσταση βολής τη διαφορά από την τρίτη θέση και τον αποψινό του αντίπαλο. Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη εμφανίστηκαν σοβαροί και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το 3ο σετ αλλά δεν έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την επόμενη και τελευταία στροφή τον Μίλωνα, ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα του Φοίνικα, ο οποίος θα είναι «προσκεκλημένος» του Παναθηναϊκού στη φιέστα τίτλου.

Στο ματς με τη μικρότερη δημοφιλία, ο Μίλωνας επικράτησε άνετα της Κηφισιάς στο κλειστό της Νέας Αρτάκης με 3-0 και τερμάτισε οριστικά πέμπτος αφού υπερετερεί στην ισοβαθμία από την ομάδα των Βορείων προαστίων.

Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ : 1-3 ( 24-26, 22-25, 25-22, 21-25)

ΑΟΝΣ Μίλων – Κηφισιά : 3-0 (25-23, 25-21, 25-21)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0