World Sports

Δ. Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικεί πάντα τον τίτλο, το υπόσχομαι στους οπαδούς μας»

Δ. Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικεί πάντα τον τίτλο, το υπόσχομαι στους οπαδούς μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, περιχαρής μετά την καθαρή νίκη των «πρασίνων» με 3-1 στο Ρέντη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημείωσε πως το «τριφύλλι» έχει επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση τίτλων και πλέον ο σύλλογος στοχεύει στο επόμενο βήμα στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού «μοίρασε» συγχαρητήρια στο σύνολο του ρόστερ ανεξαρτήτως χρόνου συμμετοχής, μετά το θρίαμβο της ομάδας του στο Μελίνα Μερκούρη (3-1) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ακόμα ότι ο σύλλογος έχει μεγαλώσει ξανά.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θέλαμε να πάμε στο τελευταίο ματς θέλαμε να τελειώσουμε αυτή τη σειρά σήμερα, είχαμε πίεση μεγάλη, αν γυρίσω λίγο πίσω το μυαλό μου. Φέτος τραβήξαμε πάρα πολλά, ταξίδια, μετακινήσεις, τιμωρίες, τραυματισμοί. Ήταν μια χρονιά ποιο γεμάτη από γεμάτη, αυτοί οι 14 αθλητές δεν σταμάτησαν ούτε μέρα, ότι ήθελαν το πήραν.

Δεκατέσσερις ήταν φέτος καθώς αν δούμε τι προσέφεραν τα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην προπόνηση θα δουν ότι μας έδιναν πάρα πολλά. Και στους 14 αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν υπόδειγμα ομάδας".

Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε κάνει δύο φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι ποια διεκδικητής των τίτλων. Θέλουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη. Έχουμε βάλει καλές βάσεις και οργανωτικές και έχουμε μια γερή αγωνιστική ομάδα που θα την διατηρήσουμε και θα την ενισχύσουμε.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως ήταν και τα παλιά χρόνια, το δίνουμε σαν υπόσχεση στους φιλάθλους μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0