World Sports

Tζόκοβιτς: «Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω αυτή την εβδομάδα»

Tζόκοβιτς: «Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω αυτή την εβδομάδα»
Ο Νόλε ξεπέρασε τα νομικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με τον εμβολιασμό και έχει επιστρέψει για τα καλά στην αγωνιστική δράση.
Σε δηλώσεις τύπου που πραγματοποίησε αναφέρθηκε στον φετινό μεγάλο του στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το RollandGarros, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την σωματική του κατάσταση, αλλά και για την συμμετοχή του στα υπόλοιπα τουρνουά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Το Roland Garros είναι ο βασικός μου στόχος στη χωμάτινη σεζόν. Το μυαλό μου είναι ήδη εκεί και θα προετοιμαστώ σκληρά για να φτάσω στο Παρίσι όσο πιο έτοιμος μπορώΣτα σχέδια μου περιλαμβάνονται τα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω αυτή την εβδομάδα. Θα κάνω μια αποτίμηση και θα αποφασίσω οριστικά μετά από το Βελιγράδι».

Όσο για το Μόντε Κάρλο ο Τζόκοβιτς δήλωσε:Δεν ήμουν πλήρως έτοιμος για το Μόντε Κάρλο και το ήξερα πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Η χωμάτινη επιφάνεια απαιτεί πολύ χρόνο στο court κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και ακόμη περισσότερους αγώνες. Ελπίζω στο Βελιγράδι να παίξω περισσότερα παιχνίδια απ’ ότι στο Μονακό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0