World Sports

Διακοπή στο ματς του ΓΣ Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι γηπεδούχοι!

Διακοπή στο ματς του ΓΣ Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι γηπεδούχοι!
Η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο δεν ολοκληρώθηκε, με τους γηπεδούχους να προχωρούν σε σχετική ανακοίνωση.
Ο τρίτος αγώνας για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ανάμεσα στον ΓΣ Περιστερίου και τον ΠΑΟΚ διακόπηκε με ένα λεπτό και 18 δεύτερα να απομένουν, ενώ το σκορ ήταν στο 8-8.

Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για προκλήσεις από συγκεκριμένο παίκτη των Θεσσαλονικέων. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

«Σε διακοπή οδηγήθηκε ο τρίτος αγώνας  για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ανάμεσα στην ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου και τον ΠΑΟΚ, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλλο 8-8 και απέμεναν 1 λεπτό και 18 δευτερόλεπτα για την λήξη της αναμέτρησης στο κουμβητήριο της «Χωράφας».

Μεμονωμένα άτομα προκλήθηκαν από τον αθλητή του ΠΑΟΚ Νίκο Προσινικλή και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του κολυμβητηρίου. Κάτι που έγινε και ενώ διαιτητές και Αστυνομία ήταν σύμφωνοι για την συνέχιση της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να αγωνιστεί με συυνέπεια να μην ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Αξίζει να επισημανθεί ότι όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο πολίστας του ΠΑΟΚ Νίκος Προσινικλής ενώ είχε αποβληθεί από τον αγώνα με αντικατάσταση και σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να βρίσκεται εκτός της πισίνας και στα αποδυτήρια. Παρά τις προσπάθειες του Αλυτάρχη να τον απομακρύνει αυτός συνέχισε να παραμένει εντός της πισίνας, προκαλούσε τους φιλάθλους με συνέπεια να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε, η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-3, 1-0, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασιφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης 1, Μιλάντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης 1, Καμπράκος».

Παράλληλα, παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής του Περιστερίου, Κώστας Λούδης, όπου ανέφερε:
«Ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί. Δεν συνέτρεχε λόγος να μην συνεχιστεί το παιχνίδι από τη στιγμή που η αστυνομία είχε εγγυηθεί την συνέχιση της αναμέτρησης, ενώ απέμενε μόλις 1.18 λεπτά».
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0