World Sports

Παναθηναϊκός: Αναμονή για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σχετικά με το Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Αναμονή για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σχετικά με το Βοτανικό!

Η διαδικασία της ψηφοφορίας σχετικά με την Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ώρες, με τον κόσμος και την διοίκηση του Παναθηναϊκού να αναμένουν τα αποτελέσματα.

Οι κάλπες στην διαδικασία της ψηφοφορίας για την Διπλή Ανάπλαση έχουν κλείσει από τις 19:00. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και την στιγμή αυτή η ψήφοι καταμετρώνται.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού η προσέλευση πλησίασε τον αριθμό των 3000 μελών, ενώ επιπλέον ψήφοι είναι και αυτές που στάλθηκαν με επιστολική διαδικασία. Υπενθυμίζουμε πως οι κάλπες άνοιξαν στις 12:00 και παρέμειναν ανοιχτές για επτά ώρες.

Υπενθυμίζεται επίσης πως βάση καταστατικού του συλλόγου, για να περάσει το σχέδιο της ανάπλασης, θα πρέπει οι ψήφοι του «υπέρ» να ακουμπήσουν το ποσοστό μεγαλύτερο του 67%. Σε διαφορετική περίπτωση το σχέδιο καταψηφίζεται.

Λόγος επίσης έγινε για το ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, δεν προσήλθε στην κάλπη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας επέλεξε τη διαδικασία την επιστολικής ψήφου.

Η τελευταία πληροφόρηση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως η καταμέτρηση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0