World Sports

Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας»

Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας»

Χαρούμενος για το Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ, που θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο γήπεδο της Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», είναι ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, δήμαρχος της Γλυφάδας, μίλησε για το επερχόμενο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ, όπου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» στη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη διεξαγωγή του Final-4 στη Γλυφάδα και το ανακαινισμένο «Μάκης Λιούγκας»:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε το πρώτο τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο καινούριο μας γήπεδο. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που από κοινού φιλοξενούμε κάτι, προσπαθούμε να είναι οργάνωση επιπέδου. Ευχαριστούμε γι' αυτό το «ποδαρικό». Μετά από τόσο καιρό ξεκινάμε ξανά αυτές τις διοργανώσεις και σας υποδεχόμαστε σε ένα γήπεδο που ανακατασκευάσαμε και γράψαμε τη δική μας ιστορία. Αυτή η νέα εποχή θα ξεκινήσει από αυτή τη διοργάνωση».

Για την οπαδική βία:

«Τον τελευταίο καιρό μας έχει σοκάρει όλους αυτό που συμβαίνει με τα φαινόμενα της οπαδικής βίας, ευχόμαστε όσοι παρακολουθήσουν την αναμέτρηση να έχουν όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη συμπεριφορά. Να είναι υποδειγματική και να δώσουν παντού το μήνυμα πως τα φαινόμενα οπαδικής βίας, είναι εξαιρέσεις. Οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο για να καμαρώσουν τις προσπάθειες και να επικροτήσουν το αποτέλεσμα των αγώνων, όποιο και αν είναι αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0