World Sports

Final 4 πόλο ανδρών: Ολυμπιακός εναντίων ΑΕΚ σε επανάληψη του περσινού ημιτελικού

Final 4 πόλο ανδρών: Ολυμπιακός εναντίων ΑΕΚ σε επανάληψη του περσινού ημιτελικού
Η κλήρωση του Final 4 πόλο έβγαλε τρομερά ενδιαφέροντα ζευγάρια τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Στην Λάρισα το διήμερο 17 και 18 Απριλίου θα διεξχαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση έφερε επανάληψη του περσινού ημιτελικού αντρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ το άλλο ζευγάρι συνθέτουν Βουλιαγμένη και Υδραϊκός. Όσον αφορά τα γυναικεία τμήματα, Εθνικός-Ολυμπιακός και Γλυφάδα-ΑΕΚ συνθέτουν τους μονομάχους των δύο ημιτελικών. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΝΔΡΕΣ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Υδραϊκός-Βουλιαγμένη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Εθνικός-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Γλυφάδα

H ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
«Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι παίζουν πάρα πολύ ωραίο πόλο, περιμένουμε λοιπόν όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το σπορ να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΚΟΕ σε ότι αφορά τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε και η τοπική κοινωνία του υγρού στίβου στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στη τελική φάση των Κυπέλλων, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και για όλους εμάς να παρακολουθήσουμε αμφίρροπα και ωραία παιχνίδια, που θα προάγουν το άθλημα περισσότερο. Ραντεβού στη Λάρισα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0