World Sports

ΑΕΚ: Έκλεισε Μάτσκεβιτς για δύο χρόνια

ΑΕΚ: Έκλεισε Μάτσκεβιτς για δύο χρόνια
Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Λευκορώσου τερματοφύλακα, Ιβάν Μάτσκεβιτς.

Μία σπουδαία ενίσχυση έκανε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς απέκτησε τον Λευκορώσο τερματοφύλακα Ιβάν Μάτσκεβιτς για δύο χρόνια. Ο 30χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρκατρον, όπου αγωνίστηκε έως το 2011 για να ακολουθήσει μετά μία 4ετία στην Μινσκ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λευκορωσίας το 2012 καθώς και το Challenge Cup το 2013. Το 2015 πήρε μεταγγραφή στην Στεάουα Βουκουρεστίου ωστόσο το μεγάλο βήμα ήρθε το 2017 όταν και επέστρεψε στην Λευκορωσία για λογαριασμό της Μέσκοβ Μπρεστ, με την οποία κατέκτησε συνολικά 4 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα ενώ παράλληλα αγωνίστηκε με επιτυχία και στο Champions League.

Ο Μάτσκεβιτς είναι διεθνής και μάλιστα βασικό μέλος της Εθνικής Λευκορωσίας, η οποία έχει συνεχή συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λευκορώσος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ, από τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, είναι η Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδος. Έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα σε όλη την Ευρώπη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παίξω για αυτή τη σπουδαία ομάδα και για τον κόσμο της» δήλωσε ο νέος τερματοφύλακας της Ένωσης στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0