World Sports

Τεντόγλου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω Πανελλήνιο ρεκόρ - γιατί όχι και 8,70 στο ανοικτό!»

Τεντόγλου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω Πανελλήνιο ρεκόρ - γιατί όχι και 8,70 στο ανοικτό!»
Ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε δηλώσεις μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: 

«Το αφιερώνω στους ανθρώπους που ήρθαν εδώ να με δουν από τα Γρεβενά. Μου άρεσε που ήρθαν μέχρι εδώ».

«Είναι δύσκολο το να φτάσεις στην κορυφή και ακόμα πιο δύσκολο το να μείνεις εκεί. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος, αλλά είναι έτσι. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φθάσω αθλητές όπως ο Πεντρόσο και ο Λαμέλα. Μπορούσα και σήμερα να τα καταφέρω. Έκανα ένα άκυρο άλμα καλό, αλλά μετά άδειασα».

«Πρέπει να κάνω μια καλή προετοιμασία τώρα. Να δουλέψω παντού. Πιστεύω ότι γίνεται να κάνω παραπάνω στον ανοικτό. Έχω 8.55 πια στον κλειστό γιατί να μην κάνω 8,70 στον ανοικτό».

«Δεν περίμενα να ήταν τόσο ψηλό το επίπεδο στον τελικό, αλλά τελικά ήταν πολύ δυνατός. Ο Μοντλέρ πήδηξε καλά και οι Αμερικάνοι ήταν καλοί. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω Πανελλήνιο ρεκόρ. Τελικά ήταν ακόμα πιο μακριά από όσο περίμενα. Το είχα πει ήμουν σίγουρος. Ο Μοντλέρ πίστευα ότι θα έκανε 8.35 και έκανε 8.38μ. Όταν έφυγα από το ξενοδοχείο είχα όρεξη. Με τρελαίνει ο αγώνας». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0