World Sports

Τεντόγλου, Καραλής και 5 ακόμα Έλληνες στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Τεντόγλου, Καραλής και 5 ακόμα Έλληνες στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα έχει το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βρίσκεται προ των πυλών, αφού θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου. Στο μεγάλο αυτό ραντεβού θα συμμετάσχουν 372 αθλητές και 308 αθλήτριες. Μεταξύ αυτών και οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Δουβαλίδης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Ειρήνη Βασιλείου, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Νίκος Ανδρικόπουλος

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα (13/3) τις τελικές συμμετοχές, ανάμεσα τους και 12 «χρυσοί» Ολυμπιονίκες του Τόκιο. Μέσα σε αυτούς και ο Μίλτος Τεντόγλου που με 8,25 μ. έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στους 16 που θα συμμετάσχουναπευθείας τελικό του μήκους.

Με την όγδοη επίδοση θα πάρει μέρος στον τελικό του επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής. Συνολικά 49 αθλητές θα συμμετάσχουν στα 60 μ. εμπόδια, μαζί τους και ο Κώστας Δουβαλίδης στην πέμπτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Στα 60 μ. των γυναικών θα πάρουν μέρος 49 αθλήτριες από 38 χώρες. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη με 7.23 έχει την 18η επίδοση. Στα 400 μ., εκεί όπου θα τρέξει η Ειρήνη Βασιλείου, θα εκκινήσουν 35 αθλήτριες, ενώ στα 60 μ. εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα ξεκινήσει στα προκριματικά μαζί με άλλες 45 αθλήτριες. Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει ο Νίκος Ανδρικόπουλος που με 16,36 μ. έχει την 15η καλύτερη επίδοση.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν έξι αθλητές και αθλήτριες από την Ουκρανία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0