World Sports

Τέλος ο Ανδρεόπουλος από την Εθνική!

Τέλος ο Ανδρεόπουλος από την Εθνική!
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, ύστερα από μια συνεργασία τετραετούς διάρκειας με την ΕΟΠΕ και δύο προκρίσεις στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας βρισκόταν σε συζητήσεις για περίπου δύο μήνες με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, όμως το θέμα του Ανδρεόπουλου δεν τελεσφόρησε τελικώς.

Η ΕΟΠΕ ήθελε αποκλειστική συνεργασία, ενώ δεχόταν και πίεση προς τούτο από τις «μεγάλες δυνάμεις» του ελληνικού βόλεϊ, αφού κατά την άποψή τους υπήρχε ασυμβίβαστο ανάμεσα στη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα και σε εκείνη του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για να υπογράψει με αποκλειστική συνεργασία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ζήτησε τετραετές συμβόλαιο κι ένα ποσό που η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να καλύψει, καθώς με όλα τα «παρελκόμενα» (Εφορία, ΕΦΚΑ κ.α.) θα έφτανε σε υψηλότατο για τα ελληνικά δεδομένα επίπεδο.

Ως εκ τούτου, ο παλαίμαχος Έλληνας πασαδόρος θα συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να εξελίξει το πρότζεκτ που ξεκίνησε επί των ημερών του.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι ξένος και θα επιλεχθεί με προσοχή και χωρίς βιασύνη, καθώς οι προτάσεις που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στην ΕΟΠΕ είναι αρκετές και κάποιες εξ αυτών ενδιαφέρουσες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0