World Sports

Δημητρούλιας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, δεν ξεχνάμε ότι έγινε στη Λισαβόνα»

Δημητρούλιας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, δεν ξεχνάμε ότι έγινε στη Λισαβόνα»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρούλια μετά την τεράστια νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στη Σπόρτινγκ ο Δημήτρης Δημητρούλιας, τονίζοντας ότι κανείς δεν ξέχασε την επίθεση που είχαν δεχθεί οι οπαδοί της «Ένωσης» στη Λισαβόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρούλιας:

«Είχα πει στους παίκτες μου να παίξουμε με τέτοια ένταση για να δείξουμε στον κόσμο μας ότι μας νοιάζει αυτό που είχε γίνει στη Λισαβόνα. Συγχαρητήρια στην Σπόρτινγκ για τα δυνατά παιχνίδια που δώσαμε μαζί της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους οχτώ βαθμούς στη διοργάνωση.

Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά ακόμα και όταν τεχνικά είχαμε προβλήματα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, δεν πάψαμε να το πιστεύουμε, να έχουμε την ψυχολογία και να τα δίνουμε όλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα και μάλιστα με τρία δυνατά παιχνίδια σε μια εβδομάδα.

Συγχαίρω ιδιαίτερα τον Πέτρο (Μπουκοβίνα), που έκανε μια τεράστια εμφάνιση. Αν θα έλεγα έναν δεύτερο MVP, θα έλεγα τον Αραμπατζή. Σήμερα ήταν μια πραγματική μάχη και είχαμε αυτή την ψυχολογία που πρέπει. Έχουμε χάσει ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα, το αξίζαμε σήμερα. Στον πρώτο γύρο έγιναν κάποια συμβάντα στη Λισαβόνα, κάποια επεισόδια που ήταν πολύ άδικα για τον κόσμο μας.

Είπα στους παίκτες μας ότι θέλουμε να κάνουμε μια εμφάνιση σήμερα που να αισθανθεί ο κόσμος μας ότι μας νοιάζει αυτό που έγινε τότε. Την αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, που μας έδωσε αυτή την ένταση και πιστεύω ότι του την ανταποδώσαμε. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε έναν τρόπο εσωτερικά, να λύνουμε τα προβλήματα μας. Υπήρξε μια περίοδος που δεν ήμασταν καλά. Έχουμε ζήσει μεγάλα πράγματα. Καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0