World Sports

Ανδρεόπουλος: «Τόνωση για το βόλεϊ μια ενδεχόμενη πρόκριση»

Ανδρεόπουλος: «Τόνωση για το βόλεϊ μια ενδεχόμενη πρόκριση»
Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Τετάρτη (23/02) στην Τουρκία κόντρα στη Χάλκμπανκ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Challenge Cup.

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του «τριφύλλι» φτάνει για έκτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα παλέψει για να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει πλεονέκτημα εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης στον Άγιο Θωμά (1/03, 20.00).

Η αποστολή της ομάδας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (22/02) στην Άγκυρα και θα προπονηθεί στο Baskent Volleyball Hall, ένα γήπεδο που έχει φιλοξενήσει αρκετές ελληνικές ομάδες αλλά πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, δύο «πράσινοι» αθλητές έχουν αντιμετωπίσει τη Halkbank στο παρελθόν και συγκεκριμένα ο Bram Van den Dries όταν αγωνιζόταν στην τουρκική Maliye Milli Piyango, όπως και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης όταν ήταν στη γερμανική VfB FRIEDRICHSHAFEN.

Οι αθλητές του κόουτς Ανδρεόπουλου έχουν δύσκολο έργο, καθώς η τούρκικη ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης με ένα εντυπωσιακό σερί νικών στην Ευρώπη και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και νιώθουν υπερήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία τους, όπως δήλωσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος στο pao1908.com: «Είναι τιμητικό και για την ομάδα μας αλλά και για μας τους αθλητές να παίζουμε ματς τέτοιου υψηλού επιπέδου. Η Χαλκμπανκ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό αλλά θεωρώ ότι κι εμείς έχουμε πολύ καλό υλικό.

Η πρόκριση στους «4» της Ευρώπης, το να ακουστεί το όνομα του Παναθηναϊκού πανευρωπαϊκά, αποτελεί τόνωση και για το ελληνικό πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια περνάει μια κρίση. Είμαστε εντός όλων των στόχων μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0