World Sports

Αλεξία Καμμένου: «Πολύ σημαντική στιγμή για τα κορίτσια»

Αλεξία Καμμένου: «Πολύ σημαντική στιγμή για τα κορίτσια»
Απόλυτα ικανοποιημένη ασφαλώς ήταν η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, μετά την επιβλητική νίκη 24-8 της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών επί της Σερβίας, στην πρεμιέρα του Β’ Προκριματικού Ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ (27 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου) που διεξάγεται στο Ζρένιανιν της Σερβίας.
«Η εικόνα που παρουσιάσαμε στο ξεκίνημα ήταν απόλυτα φυσιολογική-τόνισε. Μην ξεχνάμε πως μόλις πέντε κορίτσια αυτής της ομάδας είχαν αγωνιστεί και πάλι στην Εθνική ομάδα. Η ευθύνη που νοιώθουν είναι μεγάλη. Δεν είναι μικρό πράγμα, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη καριέρα κάθε αθλητή να φοράει το σκουφάκι με το εθνόσημο, πόσο περισσότερο η πρώτη συμμετοχή.

Παράλληλα στο πρώτο μέρος, υποπέσαμε σε κάποια αμυντικά λάθη ενώ είχαμε και εναντίον μας διαιτητικά λάθη. Από τη στιγμή όμως που ξεπέρασαν το...βάπτισμα, διατήρησαν τη ψυχραιμία τους, διαχειρίστηκαν πολύ καλά την κατάσταση, και το σκορ πήρε τη διάσταση που πήρε. Συνεχίζουμε αύριο με τα δυο ματς που έχουμε, για να φτάσουμε με επιτυχία στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στα τελικά του Σπλιτ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0