World Sports

Βλάχος: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Βλάχος: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»
Στην κακή ημέρα των βασικών ατού του Ολυμπιακού, απέδωσε ο Θοδωρής Βλάχος την ήττα (8-5) των «ερυθρολεύκων» από τους πρωταθλητές Ιταλίας, στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του LEN Champions League.

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: 

«Θέλαμε μία τέτοια μέρα, που η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεχνά ποτέ αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, να είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να τους αφιερώναμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα, κυρίως επιθετικά. Μας έλειψαν γκολ κάποιων αθλητών που πράγματι, επιθετικά, είναι πολύ διαφορετικοί. Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων. Νομίζω, ότι οι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια σήμερα, εκτός έδρας, κάτι που εμείς δεν το είχαμε ποτέ και δεν ξέρω αν θα το έχουμε ποτέ. Ήταν πάρα, πάρα πολύ σκληρό, μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, δεν είχαμε ρυθμό και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος των φάσεων». 

Η αποψινή ήττα, δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στη φετινή διοργάνωση, θέτει εν κινδύνω την πρόκριση του Ολυμπιακού στο final-8 του Βελιγραδίου, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής του: «Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι τελικός, παίζεται και η πρόκριση, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, όλα τα ματς είναι σημαντικά, δύσκολα και αμφίρροπα. Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, πριν λίγο καιρό παίζαμε πιο ελεύθερα και είχαμε καλύτερη συνοχή και καλύτερα αποτελέσματα», κατέληξε ο Βλάχος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0