World Sports

Στίβος: Ο Καραλής συνεχίζει στο μίτινγκ της Ουψάλα με στόχο ένα ακόμη ρεκόρ

Στίβος: Ο Καραλής συνεχίζει στο μίτινγκ της Ουψάλα με στόχο ένα ακόμη ρεκόρ

Συνάντηση κορυφαίων αθλητών θα υπάρξει την Τετάρτη (9/2) στην Ουψάλα στο μίτινγκ επί κοντώ που διοργανώνεται ο σύλλογος του Μόντο Ντουπλάντις.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που θα θυμίζει πολύ ένα μεγάλο γεγονός, αφού παρόντες θα είναι οι περισσότεροι από τους κορυφαίους αθλητές του αγωνίσματος. Ανάμεσα τους και ο Έλληνας πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος προέρχεται από το άλμα στα 5,72 μ., στην ημερίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Καραλής έδειξε πως είναι έτοιμος για άλματα πάνω από τα 5,80 μ., τα οποία θα είναι σε θέση να κυνηγήσει στον αυριανό αγώνα επωφελούμενος και από τον δυνατό συναγωνισμό.

Ο Ντουπλάντις (Σουηδία) θα έχει το πλεονέκτημα της ...έδρας, αλλά και του άλματα στα 6,03 μ., που ήδη έχει πετύχει στη χρονιά. Παρόλα αυτά δε θα είναι ο μόνος στον αγώνα με φετινό άλμα πάνω από τα 6,00 μέτρα. Στο μίτινγκ της Ουψάλα θα δώσει το παρών και ο Κρίστοφερ Νίλσεν (ΗΠΑ), που πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 6,02 μ., ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτά τα άλματα.  Παρόντας θα είναι και ο Λάιτφουτ (ΗΠΑ) με φετινό ρεκόρ 5,92 μέτρα.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής των δύο προηγούμενων διοργανώσεων ανοιχτού, Σαμ Κέντρικς. Ο Αμερικανός ήταν από τους άτυχους της περσινής σεζόν, αφού δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς λόγω covid -19. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30.

Ο Καραλής μετά το μίτινγκ στην Ουψάλα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Λιεβέν (17/2).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0