World Sports

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-1: «Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι της Volley League Ανδρών! (video)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-1: «Ασπρόμαυρο» το ντέρμπι της Volley League Ανδρών! (video)

Ο ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς και ξεφεύγοντας πλέον στο +4 από τους «ερυθρόλευκους».

Ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά ανώτερος, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και πήρε την καθαρή νίκη (3-1) για να ανέβει στην κορυφή της Volley League Ανδρών.

Το 1ο σετ ήταν θρίλερ και οδηγήθηκε σε παράταση που κράτησε αρκετή ώρα, πριν ο ΠΑΟΚ πανηγυρίσει εν τέλει μετά από έναν απολαυστικό πόντο το 33-31!

Στο 2ο σετ, ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό στα μισά του σετ και με όπλο το καλό σερβίς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΠΑΟΚ, για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 3ο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στην υποδοχή και το μπλοκ, ξέφυγε από νωρίς με διαφορά ασφαλείας, καθαρίζοντας πολύ γρήγορα και παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα.

Στο 4ο και τελευταίο σετ, ο ΠΑΟΚ έκανε μίνι σερί στο ξεκίνημα του, βρέθηκε γρήγορα σε απόσταση πέντε πόντων, ήταν συνεπής στην υποδοχή και το μπλοκ, και εκμεταλλευόμενος το ρίσκο του Ολυμπιακού στο σερβίς και έφτασε στην καθαρή νίκη.



Τα σετ: 33-31, 18-25, 25-14, 25-20.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0