World Sports

Οστράβα, Μετς, ΣΕΦ και Βελιγράδι οι στάσεις του Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο κλειστού

Οστράβα, Μετς, ΣΕΦ και Βελιγράδι οι στάσεις του Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο κλειστού

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί αυτή την περίοδο έναν από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και...διακαή πόθο των διοργανωτών κορυφαίων μίτινγκ της Ευρώπης. Πρόκειται άλλωστε για τον "χρυσό" στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο μήκος, αλλά και για τον πλέον αποτελεσματικό και συνεπή άλτη.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι επέλεξε να ξεκινήσει τη χρονιά στο μίτινγκ της Οστράβα, στις 3 Φεβρουαρίου, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις κλειστού, στην οποία το 2020 "προσγειώθηκε" στα 8,04 μέτρα.

Ο Τεντόγλου συνεχίζει δίχως προβλήματα την προετοιμασία του, αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε την περσινή χρονιά και θα επιδιώξει από τη αρχή της σεζόν να δείξει τις προθέσεις του ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Ο αθλητής μετά την Οστράβα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μετς στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ στις 26-27 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο 24χρονος θα δώσει το παρών και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου (7 Μαρτίου) στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8,38 μ., επίδοση που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2019.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0