World Sports

Συνάντηση του Διοικητή Γρηγόρη Λέοντα με την Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Νίκη Αναστασίου

Συνάντηση του Διοικητή Γρηγόρη Λέοντα με την Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Νίκη Αναστασίου

Κλιμάκιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με επικεφαλής την Πρόεδρο Νίκη Αναστασίου, επισκέφτηκε σήμερα τον Ε.Ο.ΚΑ.Ν. και ξεναγήθηκε στα νέα γραφεία του Οργανισμού από τον Διοικητή Δρ. Γρηγόρη Λέοντα.

Στη συνάντηση που ακολούθησε ανάμεσα στον Δρ Λέων, την κυρία Αναστασίου, αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Ι.Ο. Τάκη Νικηφορίδη, ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. αναφέρθηκε λεπτομερώς στο έργο του Οργανισμού τους τελευταίους μήνες, αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2022, τόσο στον τομέα των ελέγχων, αλλά και σε αυτόν της εκπαίδευσης.

Παράλληλα ενημερώθηκε από την κυρία Αναστασίου και τον κύριο Νικηφορίδη, για τις αλλαγές που έχουν γίνει συνολικά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, αλλά και στις κατηγορίες σκαφών, με στόχο να είναι πιο θεαματικό και ανταγωνιστικό.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών και αθλητών πάνω σε θέματα ντόπινγκ και αντι-ντόπινγκ διαδικασιών, καθώς κοινός στόχος είναι πάντα ένας καθαρός αθλητισμός. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0