World Sports

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στο Καμπ της Εθνικής ομάδας Γυναικών

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στο Καμπ της Εθνικής ομάδας Γυναικών
Σε εξέλιξη βρίσκεται το Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και -τις Κυριακές- στο κλειστό καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά και το οποίο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι και τις 16 του μήνα.

Στην προπόνηση της Κυριακής (9/1), στον Άγιο Κοσμά, παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στα κορίτσια και τις προπονήτριές τους για "Καλή Χρονιά με υγεία και διακρίσεις".

Παρούσες ήταν, φυσικά, η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδά της Βαρβάρα Λιθαδιώτη και η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος και Ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.

Οι κοπέλες που έχουν κληθεί στο συγκεκριμένο καμπ είναι οι:

Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κρυσταλλένια Γιαλαμά (Ωρίωνας), Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ηρακλής), Δήμητρα Καρατζόγλου, Ελένη Παπαδοπούλου (ΑΟΘ), Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Εβελίνα Παπάζογλου, Λυδία - Φωτεινή Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟΜ), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου (ΝΟ Χανίων), Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα (ΑΕΚ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0