World Sports

League Cup: «Αγκαλιά» με το εισιτήριο για τον τελικό o ΠΑΟΚ (video)

League Cup: «Αγκαλιά» με το εισιτήριο για τον τελικό o ΠΑΟΚ (video)
Με πολύ πιο «καθαρό» μυαλό στα καθοριστικά σημεία του πρώτου και του δεύτερου σετ και με κορυφαίους τους Ούντρις, Κουκλίνσκι και Ουόλς, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη με 3-0 σετ, στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών, κάνοντας το μεγάλο βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, που χρειάζεται πλέον δύο σετ στον επαναληπτικό του PAOK Sports Arena για να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ, έδειξε απ’ το ξεκίνημα του αγώνα εξαιρετική εικόνα στο μπλοκ και στην υποδοχή.

Αν κι απουσίασε ο Αντρέ Μπράουν, ο Γιώργος Πετρέας κάλυψε εξαιρετικά το κενό του με 8 πόντους, χωρίς λάθος επίθεση και 4 μπλοκ.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας αντέδρασε στην καλή εκκίνηση του ΠΑΟΚ (1-4), πέρασε μπροστά με 11-8, αλλά ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να «γυρίσει» το σκορ με τις επιθέσεις των Κουμεντάκη και Ούντρις, κλείνοντας το σετ στο 25-21.

Στο δεύτερο σετ ο Μίλωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά, πήρε προβάδισμα με 5-1 χάρις τις επιθέσεις του Μπράουν, όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε ξανά με τους Κουμεντάκη και Ουόλς, Με άσο του Μπράιαν οι γηπεδούχοι έφτασαν στο σετ μπολ (24-23) αλλά ο ΠΑΟΚ με δύο σερί μπλοκ από Ουόλς και Τακουρίδη έκανε την ανατροπή και κατέκτησε και το δεύτερο σετ (26-24).

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 7-4 με μπλοκ του Πετρέα και δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία, φτάνοντας στο 25-15 και στο 3-0 σετ μετά από επίθεση του Τζιουμάκα.

Τα σετ: 21-25, 24-26, 15-25



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0