World Sports

Volley League Ανδρών, Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Προύσαλη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου πασαδόρου, Κώστα Προύσαλη που επέστρεψε στους ερυθρόλευκους με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Προύσαλης αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας ενώ έχει περάσει και από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες καθώς και από τη γαλλική Ναρμπόν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Κώστα Προύσαλη. Ο έμπειρος διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

O Κώστας Προύσαλης που επιστρέφει στο σύλλογό μας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Είμαι διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους και θέλω να ανταπεξέλθω στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο. Από την προηγουμένη θητεία μου στο σύλλογο, «χρωστάω» κάτι και φέτος θέλω να συμβάλω, ώστε να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων