World Sports

Η ολυμπιακή ομάδα στίβου βραβεύεται στη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η ολυμπιακή ομάδα στίβου βραβεύεται στη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας
Η ιστορία του μαραθωνίου ζωντανεύει και πάλι την Κυριακή 14 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και συναντά τους σύγχρονους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν ο πρώτος μαραθωνοδρόμων μπει στο Παναθηναϊκό στάδιο για να τερματίσει τα 42,195 μ., η εθνική ομάδα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κάνει τη δική της παρουσία στην εγκατάσταση, προκειμένου να τιμηθεί από την Ομοσπονδία.
 

Ο "χρυσός" ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο  Εμμανουήλ Καραλής, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά και τα υπόλοιπά μέλη της αποστολής που μετείχαν στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη θα παρελάσουν στο Παναθηναϊκό στάδιο θα ζήσουν την μαγεία της παρουσίας στον ιστορικό χώρο και φυσικά θα απολαύσουν το χειροκρότημα των θεατών.

Στη σύντομη τελετή τα μέλη της ομάδας μας και οι προπονητές τους θα τιμηθούν από την Ομοσπονδία για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η ολυμπιακή μας ομάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 και τη διοργάνωση της Αθήνας, παρά το δύσκολο περιβάλλον που δημιούργησε σε πολλά επίπεδα, η πανδημία του ιού Covid-19, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια τους. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0