World Sports

38ος ΑΜΑ. «Marathon Expo» για τις τελευταίες τάσεις στον αθλητισμό

38ος ΑΜΑ. «Marathon Expo» για τις τελευταίες τάσεις στον αθλητισμό

Πιστή στο ραντεβού της είναι και φέτος η  σημαντικότερη διεθνή έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού, η “Marathon Expo”.  Από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου 2021 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες στα περίπτερα των κορυφαίων εκθετών που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. 

Οι δρομείς που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον Μαραθώνιο της Αθήνας, όσοι τρέχουν στους αγώνες μικρότερων αποστάσεων, αλλά και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού έχουν την ευκαιρία στα περίπτερα των μεγαλύτερων και πλέον καταξιωμένων εταιριών του αθλητισμού, του fitness, της διατροφής, της υγείας και του αθλητικού τουρισμού να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις, αλλά και να αποκτήσουν χρήσιμα προϊόντα σε προνομιακές τιμές. 

Αναπόσπαστο πλέον μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας η Marathon Expo δεν ενημερώνει τους επισκέπτες μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τον αθλητισμό, όπως εξειδικευμένη ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, αλλά και τη δυνατότητα να προμηθευτούν υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, αθλητικούς συλλόγους  προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας κ.α.

Να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν ταυτοχρόνως και το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και παραλαβής υλικού της διοργάνωσης.

Η “Marathon Expo” διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ σε παραγωγή της εταιρείας Be Best και διεξάγεται στο πλαίσιο των δράσεων και αγώνων του 38ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα κορυφωθούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Το ωράριο της έκθεσης έχει διαμορφωθεί ως εξής: Tετάρτη 10  Νοεμβρίου 13.00 - 20.00, ενώ την Πέμπτη 11, την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00 ενώ η είσοδος  είναι δωρεάν

Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 10/11 και εγκαίνια της EXPO Marathon

Μόλις λίγες ώρες από την εκκίνηση του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία οι συντελεστές θα αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/11 στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στις 13:30.

Μισή ώρα νωρίτερα (13.00) την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης MARATHON EXPO 2021 που θα είναι ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 20:00.

Στην τελευταία συνέντευξη πριν την εκκίνηση του αγώνα έχει καθιερωθεί και παραβρίσκονται εκπρόσωποι των αθλητών. Στη φετινή συνέντευξη το παρών θα δώσουν και θα μιλήσουν, ο τρεις φορές νικητής στο πρωτάθλημα Μαραθωνίου Κώστας Γκελαούζος, πρόσφατα νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, και η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν , εκτός από την οικοδέσποινα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Σοφία Σακοράφα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ ΑΕ μεγάλου χορηγού του ΑΜΑ, ο προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΜΑ Ηλίας Ζαχαρόγιαννης.

  • Σύμφωνα με την ένημέρωση που έχει σταλεί σε όσους έχουν κάνει αίτημα για διαπίστευση στον 38ο ΑΜΑ επισημαίνουμε:
  • Στο Κέντρο Εγγραφών στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο θα λειτουργήσει γραφείο για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων και των τεχνικών ΜΜΕ οι οποίο θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους (Τετάρτη έως Παρασκευή 10:00-18:00).
  • Οι φωτορεπόρτερ σύμφωνα με την ενημέρωση που τους έχει σταλεί θ απαραλαμβάνουν τιος διαπιστεύσεις τους και το ειδικό γιλέκο τους στην είσοδο Τύπου για τον αγωνιστικό χώρο (στο πέταλο) στο Καλλιμάρμαρο. 
  • Επισημαίνεται ότι διαπιστεύσεις θα παραλάβουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν στείλει εγκαίρως αίτημα στο γραφείο Τύπου και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό πλήρως εμβολιασμού ή νόσησης.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0