World Sports

Champions League Πόλο: Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, 20-9 την Ντιναμό Τιφλίδας! (video)

Champions League Πόλο: Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, 20-9 την Ντιναμό Τιφλίδας! (video)
Η πρεμιέρα της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με τους Πειραιώτες να συντρίβουν με 20-9 την Ντιναμό Τιφλίδας με οκτώ γκολ του Γιάννη Φουντούλη.

Ιδανική εκκίνηση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο LEN Champions League, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να έχει σε τρομερή βραδιά τον Γιάννη Φουντούλη που σταμάτησε στα 8 γκολ και να ισοπεδώνει με 20-9 την Ντιναμό Τιφλίδας σε αγώνα για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Πειραιώτες και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα, όταν βρήκαν τέσσερα γκολ χωρίς να πάρουν απάντηση, για να τους βρει το πρώτο οκτάλεπτο να προηγούνται με 5-2.

Τα οκτάλεπτα:
 5-2, 4-2, 4-3, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Φιλίποβιτς 3, Μουρίκης 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ρουρουά): Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Γέλατσα 2, Αντεισβίλι 2, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 3, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0