World Sports

ΑΕΚ - Γκρούντφος 34-26: «Ονειρική» πρεμιέρα για την Ένωση!

ΑΕΚ - Γκρούντφος 34-26: «Ονειρική» πρεμιέρα για την Ένωση!

Ονειρεμένη πρεμιέρα για την ΑΕΚ που συνέτριψε την Γκρούντφος με 34-26 στο πρώτο ματς των ομίλων του EHF European League.

Η ΑΕΚ συνέτριψε την Γκρούντφος Ταταμπάνια με 34-26 στο πρώτο ματς των ομίλων για το EHF European League που διεξήχθη στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Η Ένωση μπήκε αποφασισμένη στο ματς και προηγήθηκε με 3-1 με δύο γκολ του Τζηρά και ένα του Μογιά. Με Τζηρά και Μυλωνά η Ένωση διατήρησε το προβάδισμά της με τους Ούγγρους να μειώνουν με τον Τοθ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ των Μόγια και Μυλωνά η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έφτασε στο 11-7 λίγο πριν το 20λεπτο. Οι Ούγγροι επιχείρησαν να αντιδράσουν με Γιουχάζ και Μπάλογκ αλλά η ΑΕΚ με Μυλωνά και Ουγκάλδε έφτασε στο 16-12, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ένωση με γκολ του Μόγια έφτασε στο 22-16 στο 40ο λεπτό ενώ η διαφορά έφτασε στο +10 (28-18) με τον Λέμος στο 47′.

Οι Ούγγροι μείωσαν με Στόινιτς και Ανσίν με τον Μπεριά να φέρνει τη διαφορά στα οκτώ τέρματα (32-24) τρία λεπτά πριν το τέλος. Η διαφορά των οκτώ τερμάτων δεν άλλαξε με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.

Το επόμενο ματς για την Ένωση στο EHF European League είναι προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου κόντρα στη Νιμ στη Γαλλία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0