World Sports

ΣΕΓΑΣ: Στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

ΣΕΓΑΣ: Στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με μια όμορφη εκδήλωση στις υπαίθριες Δομές της Κιβωτού του Κόσμου, στην περιοχή Αίπος άνοιξε το διήμερο της δράσης στην Χίο, εκεί όπου σήμερα και αύριο θα γίνουν οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες.

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, του γ.γ Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουντζούρη, της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, του Γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, Γιώργου Γιατρουδακη, του αντιπρόεδρου, Κώστα Κεντέρη, της ειδικού γραμματέα, Βούλας Παχατουριδου, και φυσικά του Πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή και ψυχή της Κιβωτού, έγιναν τα εγκαίνια πολυχώρου αθλητικών εγκαταστάσεων της Κιβωτού του Κόσμου, έργο όπου ολοκληρώθηκε χάρη στις ενέργειες τις Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

IMG-152d62c273d68b0d054afd81d4cde454-V.jpg

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργάνωσε η Περιφέρεια με την «Κιβωτό του Κόσμου», η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ανάγκη στήριξης των παιδιών που το έχουν ανάγκη, αλλά και γενικότερα δράσεων που συμβάλουν στη βελτίωση της κοινωνίας. Μάλιστα, η κ. Σακοράφα δήλωσε πως θα προτείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ την ένταξη της Κιβωτού του Κόσμου, στο κοινωνικό πρόγραμμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενός μεγάλου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος, με έντονη κοινωνική προσφορά.

Η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε και στην εξαιρετική συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτακη, ο οποίος από την πλευρά του μίλησε για συνέχιση της στήριξης των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων,  κάνοντας λόγο για μια πολυετή και επιτυχημένη διοργάνωση, που πρέπει να συνεχίσει τη διαδρομή της. Παράλληλα, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αναφέρθηκε και στην διάθεση επέκτασης συνεργασίας με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουντζούρης τίμησε τον Κώστα Κεντέρη για την προσφορά του στον αθλητισμό του Αιγαίου και της χώρας γενικότερα, καθώς, όπως είναι γνωστό,  πρόκειται για έναν αθλητή που ξεκίνησε τον αθλητισμό στο νησί της Μυτιλήνης.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0