World Sports

Navarino Challenge 2021 – Πρόγραμμα – Χρηστικές Πληροφορίες

Navarino Challenge 2021 – Πρόγραμμα – Χρηστικές Πληροφορίες

Η πρώτη ελληνική διοργάνωση που διακρίθηκε στα παγκόσμια βραβεία τουρισμού στο Λονδίνο, επανέρχεται δυναμικά μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο.

Στις 15-17 Οκτωβρίου 2021, θα ζήσουμε και πάλι μια σειρά από δράσεις στην Costa Navarino και την Πύλο, που γεννούν μεγάλες συγκινήσεις, αναδεικνύουν τις αυθεντικές αξίες του αθλητικού ιδεώδους, προβάλλουν το Ολυμπιακό πνεύμα, γεμίζοντας με παλμό μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδος, τη Μεσσηνία.


Πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες,
 παρουσία Ολυμπιονικών που συμμετέχουν μαζί με ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, στον απόλυτα ασφαλή προορισμό, συνθέτουν τα στοιχεία της κορυφαίας γιορτής του αθλητικού τουρισμού, του Navarino Challenge.

Βρείτε λοιπόν το αγαπημένο σας άθλημα δίπλα στους Ολυμπιονίκες. Δείτε εδώ το teaser video του Navarino Challenge 2021.

Η διοργάνωση, επιστρέφει για 9η χρονιά και με το παγκόσμιο μήνυμα της «ο αθλητισμός ενώνει», φέρνει και πάλι κοντά τον κόσμο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ανακαλύψουν μέσα από τον αθλητισμό τη μαγεία του μεσσηνιακού τοπίου και την ιστορία που κρύβει η κορυφαία αθλητική γιορτή.

Η παγκόσμια αξία της ελληνικής γλώσσας

Το Navarino Challenge προωθεί και στηρίζει ενέργειες που αναδεικνύουν την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα την αναμφισβήτητη αξία της ελληνικής γλώσσας. Η ελληνική γλώσσα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και πολιτισμού για πολλές χώρες, καθώς πολλές ξένες γλώσσες χρησιμοποιούν λέξεις που προέρχονται από την αρχαία ελληνική. Λέξεις όπως μεταξύ άλλων ο αθλητής, η ενέργεια, η αρμονία, τα ιδεώδη που χρησιμοποιούνται σε όλο σχεδόν τον κόσμο αναδεικνύονται μέσα από το φετινό video με τις δράσεις ευεξίας του 9ου Navarino Challenge. Δείτε το στο ακόλουθο link.

Με αφορμή την ελληνική αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, αποφασίσαμε να προβάλλουμε το έργο και τη ζωή αυτού του σπουδαίου Έλληνα από την Πύλο, του Κωσταντίνου Τσικλητήρα και να θυμίσουμε σε όλους φυσικά τη σημασία της Ελληνικής Γλώσσας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελληνική γλώσσα είναι μια από τις σημαντικότερες στον κόσμο. Έχει αποτελέσει τη βάση για τους σημαντικότερους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα αλφάβητα προέρχονται από το Ελληνικό, γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε το πόσο μεγάλη αξία έχει η γλώσσα μας.

Για αυτό τον λόγο το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης φέτος είναι αφιερωμένο στην αξία της Ελληνικής Γλώσσας όπου θα δείτε πολλές ελληνικές λέξεις σε διάφορες ξένες γλώσσες που έχουν ακριβώς την ίδια σημασία!

Δείτε τις δράσεις του τριημέρου, διαλέξτε το σπορ που σας αρέσει ή θέλετε να δοκιμάσετε και κάντε την εγγραφή σας!

Μπείτε στο ακόλουθο link για να κάνετε την εγγραφή σας: https://www.myrace.gr/event/2453/registrations.html

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0