World Sports

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Αποσύρει την φανέλα του Πανταλέων!

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Αποσύρει την φανέλα του Πανταλέων!

Η ανακοίνωση για την επίσημη απόσυρση του Σωτήρη Πανταλέοντα, έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τρίτης (21/9).

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 18:30) διοργανώνει εκδήλωση με κεντρικό θέμα, την απόσυρση της φανέλας του πρώην εμβληματικού αρχηγού της ομάδας βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέων!

Η εκδήλωση θα γίνει με παρουσία φιλάθλων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και επισημαίνεται πως προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Να σημειωθεί πως η είσοδος είναι δωρεάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει εκδήλωση και φιλικό αγώνα προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του Συλλόγου, Σωτήρη Πανταλέοντα.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η απόσυρση της αγωνιστικής φανέλας του αθλητή που τίμησε όσο λίγοι το «τριφύλλι», ώστε να κοσμεί για πάντα τον ουρανό του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα βραβεύσει τον αθλητή πρότυπο για την ένδοξη αγωνιστική σταδιοδρομία του αλλά και τη συνολική προσφορά του στον Σύλλογο.

Παράλληλα, θα ανυψωθούν και τρία λάβαρα με τους τίτλους των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών. Εν συνεχεία το πλαίσιο της «πράσινης» γιορτής θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους η προσέλευση τους στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η άδεια του γηπέδου είναι για 1000 θεατές και με βάση τα ανακοινωθέντα των υγειονομικών αρχών μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 600 άτομα. Θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους διαρκείας, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέοντα καθώς και τα λάβαρα των τίτλων θα πραγματοποιηθεί στις 6:45μ.μ. ενώ ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0