World Sports

Ο YouTuber, Τζέικ Πολ, κέρδισε τον πρώην πρωταθλητή του UFC, Τάιρον Γούντλεϊ! (video)

Ο YouTuber, Τζέικ Πολ, κέρδισε τον πρώην πρωταθλητή του UFC, Τάιρον Γούντλεϊ! (video)

Ο Τζέικ Πολ είναι δημιουργός βίντεο στις ΗΠΑ και ασχολείται με την πλατφόρμα του YouTube Μάλιστα, έχει πάνω από 20 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του. Φαίνεται όμως πως και στην πυγμαχία τα πάει περίφημα.

Ο 24χρονος, Τζέικ Πολ, ασχολείται με την πλατφόρμα του YouTube και την παραγωγή βίντεο. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν αρέσκεται σε αυτόν τον ρόλο και δεν είναι ένας τυπικός… YouTuber.

Για χάρη των… πολλών χιλιάδων δολαρίων, ο Πολ, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή UFC, Τάιρον Γούντλεϊ, σε έναν αγώνα πυγμαχίας. Η αγάπη του παραγωγού για το άθλημα του box είναι γνωστή, καθώς στο παρελθόν έχει ξανά «ανέβει» στο ρίνγκ.

Η νίκη του «ερασιτέχνη» Τζέικ Πολ, απέναντι σε έναν πρώην πρωταθλητή UFC είναι μεγάλη επιτυχία, καθώς έδειξε χαρακτηριστικά επαγγελματία. Μπορεί να δέχτηκε πολλά χτυπήματα από τον έμπειρο παλαιστή, αλλά ο Αμερικανός είχε την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα στα σημεία και οι κριτές βαθμολόγησαν ανάλογα. Κέρδισε με δύο κερδισμένους γύρους (78-74, 77-75) ενώ έχασε μόνο τον ένα (77-75).


Ο YouTuber μετά την νίκη του, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε γεμάτος αυτοπεποίθηση : «Ποιος είναι ο επόμενος;».


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0