World Sports

Εθνική Χάντμπολ: Στον 1ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του παγκοσμίου ανδρών

Εθνική Χάντμπολ: Στον 1ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του παγκοσμίου ανδρών
Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στο Χάντμπολ, ενόψει των προκριματικών αναμετρήσεων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Τους αντιπάλους της στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 έμαθε σήμερα η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (EHF) στη Βιέννη, με τις 16 ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στα τελικά του EURO 2022 να χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα «έπεσε» στον 1ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, την Τουρκία και το Κόσοβο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις στο γκρουπ, προκειμένου να προκριθεί στη 2η προκριματική φάση.

Γιώργος Ζαραβίνας: «Η πιο δύσκολη κλήρωση...»

Σχολιάζοντας την κλήρωση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Το Κόσοβο είχε αξιοσημείωτη παρουσία στα τελευταία προκριματικά του EURO, την Τουρκία δεν καταφέραμε να την προσπεράσουμε στο πρόσφατο παρελθόν που συναντηθήκαμε σε όμιλο, ενώ το Βέλγιο έχει την δική του δυναμική, με τον βασικό κορμό των διεθνών να έχουν επιστρέψει πλέον στο πρωτάθλημα της χώρας.

Το θετικό στοιχείο είναι πως πρόκειται για ανοιχτό όμιλο, καθώς όλοι μπορούν να κερδίσουν βαθμούς».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0