World Sports

Ολυμπιακός: Απέκτησε τους Αραπακόπουλο και Δομπρή στο χάντμπολ

Ολυμπιακός: Απέκτησε τους Αραπακόπουλο και Δομπρή στο χάντμπολ

Με την φανέλα του Ολυμπιακού στο χάντμπολ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Ανδρέας Αραπακόπουλος και Χαράλαμπος Δομπρής.

Στην απόκτηση των δύο διεθνών προχώρησαν οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την φανέλα της ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν. Από την πλευρά του, ο Αραπακόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από απουσία ενός χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αραπακόπουλο:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Aνδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής πίβοτ (ημ. γέννησης 15/11/1994), υπέγραψε το συμβόλαιο του και επιστρέφει στο σύλλογο μας για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, σε μια ομάδα που έχω κατακτήσει τίτλους και έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Επανέρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και κίνητρο. Θέλω να αποδείξω φέτος για πολλούς λόγους ποιους είμαι και τι μπορώ να κάνω. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας βρει μακριά από τραυματισμούς και τον Covid και να επιστρέψει η κανονικότητα στα γήπεδα με την παρουσία του κόσμου».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2011-2018: Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
2018-2020: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2020-2021: ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δομπρή:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Δομπρή. Ο διεθνής πλέι μέικερ (ημ. γέννησης 23/7/1994), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Χαράλαμπος Δομπρής ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είναι πάντα χαρά και τιμή για κάθε αθλητή. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας και νιώθω έτοιμος για μια απαιτητική χρονιά στην οποία θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2012-2015: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2015-2016: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
2016-2017: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2017-2021: ΑΕΚ»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0