World Sports

Κορακάκη: «Θα κρατήσω περήφανα την σημαία μας ψηλά!»

Κορακάκη: «Θα κρατήσω περήφανα την σημαία μας ψηλά!»
Την ευγνωμοσύνη της και την χαρά της εξέφρασε η Άννα Κορακάκη, η οποία μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Άννα Κορακάκη ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή την φορά όμως σαν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής! Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής θα είναι μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια οι δύο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής, με την ίδια να εκφράζει την χαρά της μέσω ανάρτησης στα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Πόσες φορές τα δάκρυα στο βάθρο «μούσκεψαν» το εθνόσημο που βρίσκεται αριστερά, στη θέση της καρδιάς! Μπαίνοντας στο στάδιο, θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά, πολύ ψηλά, όπως της αξίζει! Η ιστορική αυτή είσοδος στο στάδιο, θα γίνει με τον τεράστιο αθλητή μας στο πλευρό μου, τον Λευτέρη Πετρούνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους ανθρώπους στην Ολυμπιακή Επιτροπή με αξιώνουν να ζήσω και αυτό το όνειρο! Το μόνο που σίγουρα δεν θα καταφέρω όσο βρίσκομαι στον αθλητισμό, είναι να τους εκφράσω απόλυτα την ευγνωμοσύνη μου για όλες αυτές τις στιγμές που έχω ζήσει!».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0