World Sports

Βλάχος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά - Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο»

Βλάχος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά - Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο»
Ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για το World League Super Final, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να μιλά για τους στόχους της ομάδας.

Σημαντική επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση αποτελεί η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο World League Super Final που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Ιταλίας στον μικρό τελικό με 10-8 και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ήταν το τέταρτο χάλκινο μετάλλιο της Ελλάδας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους ζήτησε να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο, που είναι η διάκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Super Final στην Τιφλίδα. Με την συμμετοχή μας σ αυτό το Super Final θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια σαν μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο αλλά και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να κερδίζουμε καλύτερους αντίπαλους από εμάς, όπως το Μαυροβούνιο και η Ιταλία.

Αυτό που μας μένει είναι η αίσθηση ότι η νίκη και η ήττα, η επιτυχία με την αποτυχία σε ένα παιχνίδι με αυτές τις ομάδες, απέχουν ελάχιστα. Στο Ολυμπιακό Τουρνουά πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι, συμπαγείς και σοβαροί, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Δεν είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούμε να πετύχουμε».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0