UEFA Champions League Final 2023

Το BN Sports στην Κωνσταντινούπολη: Πλάνα από την προθέρμανση Σίτι και Ίντερ, στην τελική ευθεία για τη σέντρα! (video)

Το BN Sports στην Κωνσταντινούπολη: Πλάνα από την προθέρμανση Σίτι και Ίντερ, στην τελική ευθεία για τη σέντρα! (video)
Φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ αρχίζουν να γεμίζουν το Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ», για τον μεγάλο τελικό του Champions League (10/06, 22:00). Δείτε τα πλάνα του BN Sports.
Σχετικά Άρθρα
Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League πλησιάζει. Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ ετοιμάζονται να δώσουν μία μοναδική παράσταση στην Κωνσταντινούπολη και ήδη, περίπου δύο ώρες πριν τη «σέντρα» (10/06, 22:00), αρκετοί φίλοι τους έχουν λάβει τη θέση τους στο γήπεδο.

Λίγα λεπτά μετά, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίσης την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετά τα γιουχαΐσματα, μιας και πίσω από τη φυσούνα βρίσκονταν φίλοι της Ίντερ, με μερικούς από αυτούς να φωνάζουν και το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

 

Λιγότερο από ένα… ημίχρονο απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ, με φόντο το τρόπαιο του Champions League, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να βγαίνουν για πρώτη φορά στο χορτάρι, για την καθιερωμένη προθέρμανση.

Πρώτος πάτησε το γήπεδο ο Μπρόζοβιτς, τελευταίος ο Έντιν Τζέκο, που συμμετείχε στο πρώτο παιχνίδι των «πολιτών» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και πλέον, συναντά την πρώην ομάδα του σε τελικό.



Το BN Sports βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει πλάνα από το εσωτερικό του Ολυμπιακού Σταδίου «Ατατούρκ».





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0