UEFA Champions League Final 2023

Τα «κορίτσια» των φιναλίστ (video)

Τα «κορίτσια» των φιναλίστ (video)

Είναι ευρέως γνωστό το κλισέ που λέει: «Πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία δυνατή γυναίκα». Στην προκειμένη περίπτωση το ρητό επιβεβαιώνεται και με το παραπάνω, αφού οι φιναλίστ του Τελικού του Champions League συμπορεύονται στη ζωή με εξίσου πετυχημένες γυναίκες.

Ο Τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ βρίσκεται προ των πυλών και το BN Sports ρίχνει μια «κλεφτή» ματιά στις ζωές των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Όπως είναι εύλογο χρειάζονται πολλές θυσίες για να διατηρηθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές στο κορυφαίο επίπεδο. Γι’ αυτό πρέπει να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που να… αντέχουν το δύσκολο πρόγραμμά τους και τις υψηλές απαιτήσεις που επιβάλλει ο πρωταθλητισμός.

  • Έρλινγκ Χάαλαντ - Ιζαμπέλ Χόγκσενγκ

Ο Χάαλαντ που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και οδηγεί την Μάντσεστερ Σίτι στο ιστορικό τρεμπλ δεν θα μπορούσε να έχει δίπλα του διαφορετική σύντροφο που να καταλαβαίνει πλήρως τον δύσκολο τρόπο ζωής του. Ο λόγος για την επίσης ποδοσφαιρίστρια, Ιζαμπέλ Χόγκσενγκ που αγωνίζεται για τη νορβηγική Μπρίνε και ήταν παιδική φίλη του επιθετικού των «πολιτών» πριν συνάψουν σχέση.

20b92931b755e9e7e7c129c80141c271.jpg

  • Τζακ Γκρίλις - Σάσα Άτγουντ

Ο Τζακ Γκρίλις μετά τον ερχομό του από την Άστον Βίλα στην Μάντσεστερ Σίτι καθιερώθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων μέσων στην Premier League. Πέρα από την επαγγελματική του καταξίωση ο Γκρίλις φαίνεται πως έχει πετύχει και στην προσωπική του ζωή μιας και έχει διαλέξει το άλλο του… μισό απ’ όταν ήταν 16 χρονών. Η 27χρονη Σάσα Άτγουντ, που είναι μοντέλο, μέικ απ άρτιστ και ινφλουένσερ, γνώρισε τον μέσο της Σίτι στο καθολικό σχολείο που πήγαιναν και οι δύο. Όταν δεν πανηγυρίζει για το αγόρι της στις εξέδρες του «Έτιχαντ» η Βρετανίδα διατηρεί κανάλι στο YouTube όπου δείχνει τον τρόπο ζωής της.

ipiccy_image_31.jpg

  • Κέβιν Ντε Μπρόινε - Μισέλ Λακρουά

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά μέσω του Twitter το 2014 και στην αρχή σύναψαν φιλικές σχέσεις. Δεν άργησαν να ερωτευτούν και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το 2017. Η Μισέλ Λακρουά έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές στο τοπ 10 των ομορφότερων κοριτσιών παικτών της Σίτι. O Ντε Μπρόινε είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του πως αν δεν έμενε έγκυος η Μισέλ δεν θα υπέγραφε με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Λακρουά είναι συμπαρουσιάστρια σ’ ένα πόντκαστ με τίτλο «Η δόση σου από κοριτσίστικη κουβέντα» όπου συνομιλεί με διάφορες celebrities. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά και ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με φιλανθρωπίες.

1_Manchester-City-v-Leicester-City-English-Premier-League-Etihad-Stadium.webp

Η Λακρουά και ο Ντε Μπρόινε κάνουν τα πάντα μαζί, ακόμα και τις διαφημίσεις, αφού έχουν πρωταγωνιστήσει σε μία διαφήμιση των βέλγικων McDonald’s.

  • Ιλκάι Γκουντογκάν- Σάρα Αρφαουί

Ο Ιλκάι Γουντογκάν έχει κερδίσει τον σεβασμό των «πολιτών» για την ενεργητικότητα και τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του όταν πατάει χορτάρι. Ο Γερμανός μέσος έχει παντρευτεί την Σάρα Αρφαουί που είναι γνωστή στην ιταλική τηλεόραση για την παρουσίαση διάφορων εκπομπών ψυχαγωγικού περιεχομένου.

ARCHIV - 19.06.2021, Bayern, Munchen: Fussball: EM, Portugal - Deutschland, Vorrunde, Gruppe F, 2. Spieltag, in der EM-Arena Munchen. Deutschlands Ilkay Gundogan steht nach dem Spiel bei TV-Moderatorin Sara Arfaoui. (zu dpa

  • Φιλ Φόντεν - Ρεμπέκα Κουκ

Ο πλάγιος μέσος της Σίτι έχει σχέση από τα εφηβικά του χρόνια με την 21χρονη Ρεμπέκα και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί. Η Κουκ δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα… φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να διατηρεί την ιδιωτικότητά της.

englands-phil-foden-girlfriend-rebecca-779271224-1.webp

  • Ιβάν Πέρισιτς - Τζοζίπα Πέρισιτς

Ο Κροάτης εξτρέμ της Ίντερ γνώρισε στα μάτια της Τζοζίπα τον πρώτο του έρωτα και αποφάσισε να την παντρευτεί. Γνωρίστηκαν όσο βρίσκονταν ακόμη στο Λύκειο και έχουν δύο παιδιά. Η ίδια γνώρισε τη δημοσιότητα κοντά στην επιτυχία του συζύγου της αν και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Τζοζίπα είναι η μεγαλύτερη φαν του Ιβάν αφού επισκέπτεται συχνά το γήπεδο για να τον δει να αγωνίζεται.

item_11_5126.jpg

  • Λαουτάρο Μαρτίνες - Ογκουστίνα Γκαντόλφο

Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία του επιθετικού της Ίντερ είναι η Ογκουστίνα Γκαντόλφο που βρίσκεται δίπλα στον Μαρτίνες στα εύκολα και στα δύσκολα έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι. Η γνωστή ινφλουένσερ που έχει έναν «λόχο» θαυμαστών να παρακολουθούν κάθε της κίνηση στο Instagram, έχει μια ευρεία γκάμα από ενδιαφέροντα μεταξύ των οποίων η ιππασία, το βόλεϊ και η γιόγκα.

lautaro-martinez-are-o-iubita-superba-cum-arata-modelul-argentinian-agustina-gandolfo-in-costum-de-baie.png

Το «γούρι» του 25χρονου επιθετικού πανηγύρισε μαζί με τους 1,5 εκατομμύριο φόλλουερς της την κατάκτηση του Μουντιάλ της πατρίδας της, της Αργεντινής.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0