TV or not TV

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Stories»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Stories»

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 00:20, στο «MEGA Stories» θα μιλήσει αποκλειστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε μερικές μέρες πριν από τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού, απέναντι στη Φιορεντίνα, για το Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός κινείται ασταμάτητα σε ρυθμούς τελικού Europa Conference League, με το σπουδαιότερο παιχνίδια στην 99χρονη ιστορία της ομάδας, να είναι μόλις μερικά 24ωρα μακριά.

Το «MEGA Stories» εξασφάλισε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στις 00:20.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξίδεψε στο Μπιλμπάο για να συναντήσει τον Βάσκο. Έναν προπονητή που έχει αφήσει έντονα το «στίγμα» του στην ομάδα και παραμένει μία διαχρονική αγάπη των οπαδών.

Ο Βαλβέρδε θα μιλήσει για τις σημαντικότερες στιγμές που πέρασε στον πάγκο του Ολυμπιακού, για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και για την τεράστια αγωνία που έχει για την έκβαση του τελικού του Conference League.

Επιπλέον θα κάνει και ειδική αναφορά για τα «πιτσιρίκια» του Ολυμπιακού, που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Youth League.


Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

«MEGA STORIES» ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:20

#MegaStories

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0