TV or not TV

To Chal's Football Museum σε βάζει στο... κλίμα ενόψει του τελικού του Conference League και όχι μόνο

To Chal's Football Museum σε βάζει στο... κλίμα ενόψει του τελικού του Conference League και όχι μόνο
Φανέλες, συλλεκτικά αντικείμενα και μία ιστορία αποτυπωμένη σε κάθε τετραγωνικό μέτρο αυτού του μουσείου. Το πρώτο ποδοσφαιρικό μουσείο της Αθήνας, ανοίγει τις πόρτες του για μία και μόνο μέρα (Κυριακή 26/05, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00) και κάνει την... αρχή για τον τελικό του Conference League.
Το βράδυ της 29ης Μαΐου, η OPAP Arena δεν θα φιλοξενήσει απλώς τον τελικό του Conference League αλλά και μία ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η μία από τις δύο φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, για δεύτερη φορά μετά το 1971 και τον Παναθηναϊκό και 20 χρόνια μετά το θαύμα της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας...

Chals9.jpeg

Με αφορμή αυτό το μεγάλο γεγονός, το Chal’s football museum θα είναι αυτό που θα κάνει την αρχή να σας βάλει στον ρυθμό της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα καθώς θα ανοίξει τις πόρτες του για μία και μόνο ημέρα για να υποδεχθεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο χώρος όπου η εικόνα ξεπερνά τη φαντασία κάθε ανθρώπου που αγαπά αυτό το άθλημα και «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν σχέση με αυτό. Εκεί όπου ο Μέσι στέκεται δίπλα στον Τσάβι ξανά, ο Λεβαντόφσκι είναι απέναντι από τον Μπάλακ και φυσικά, το ελληνικό στοιχείο είναι πιο έντονο από ποτέ με μερικά από τα κορυφαία ονόματα στην ιστορία.

Chals4.jpeg

Αντικείμενα που σε πηγαίνουν πίσω στον χρόνο, εισιτήρια που σε κάνουν ξανά παιδί, εφημερίδες, φωτογραφίες, συλλεκτικά αντικείμενα που σου ζωντανεύουν εικόνες του παρελθόντος.

Αποκορύφωμα σε όλα αυτά; Η special γωνιά του Ολυμπιακού όπου υπάρχει όλη η πορεία από τη Φερεντσβάρος τον περασμένο Φλεβάρη μέχρι και τον μεγάλο τελικό στην OPAP Arena μέσα από συλλεκτικά αντικείμενα και φανέλες.

Chals1.jpeg

Εσύ θα το χάσεις;...

Οι πόρτες του Chal’s Football Museum θα ανοίξουν την Κυριακή στις 26 Μαΐου από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 και θα περιμένουν εσένα, την οικογένεια σου και τους φίλους σου να το επισκεφτείτε.

Κυριακή, 26/05
11:00 - 15:00
Ευρυμέδοντος 27, Πειραιάς
Είσοδος Δωρεάν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0