TV or not TV

Φουλ για την Πανελλήνια τελική φάση το ΟΠΑΠ Unileague!

tags :
Φουλ για την Πανελλήνια τελική φάση το ΟΠΑΠ Unileague!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unileague και οι ομάδες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν για να κλείσουν το εισιτήριο τους για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 23 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. 

Ήδη, από το πρωτάθλημα των Αθηνών έχουν «σφραγίσει» το εισιτήριο τους για τα τελικά οι BBH, ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, οι SAN ANTONIO και οι CIRCLE FC.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unileague διεξάγεται για 23η χρονιά και όλοι οι συμμετέχοντες χάρηκαν το ποδόσφαιρο στα γήπεδα της χώρας, αλλά τα ψέματα τελείωσαν! Οι φοιτητές και οι σπουδαστές ετοιμάζονται πλέον για τις τελικές φάσεις στις πόλεις τους, με τους τοπικούς πρωταθλητές να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση και έτσι, οι προετοιμασίες είναι πλέον πυρετώδεις. Πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, η Λαμία, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, ο Βόλος και η Λάρισα φιλοξένησαν εξαιρετικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα, σε ένα θεσμό που περιλαμβάνει περίπου 5.000 παίκτες!

Παράλληλα, η ομπρέλα του ερασιτεχνικού φοιτητικού και σπουδαστικού αθλητισμού περιλαμβάνει και το πρωτάθλημα μπάσκετ ΟΠΑΠ Unibasket, ενώ ξεκινά σύντομα και το ΟΠΑΠ Unitennis! 

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Τελικής Φάσης της Socca League, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος scouting, ενώ ακολουθούν τα 4 camps προεπιλογής των διακεκριμένων παικτών που αγωνίστηκαν όλη τη σεζόν στις 10 πόλεις που διεξάγεται το ΟΠΑΠ Unileague.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στα τέλη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η βασική προετοιμασία της ελληνικής ομάδας, η αναχώρηση της οποίας θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου με προορισμό τη χώρα διεξαγωγής του Socca World Cup, το Ομάν.

 Στις 17-22 Οκτωβρίου θα διοργανωθούν το Socca Champions League και το Socca Aegean Cup, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Ελληνική Ομάδα. Η τοποθεσία των διοργανώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0