TV or not TV

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θυμάται το αγαπημένο του γκολ σε τελικό Champions League, «συντροφιά» με μία παγωμένη Heineken! (video)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θυμάται το αγαπημένο του γκολ σε τελικό Champions League, «συντροφιά» με μία παγωμένη Heineken! (video)
Το Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ πλησιάζει, και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μιλά για εκείνο το γκολ που είδε σε τελικό Champions League, και θεωρεί το καλύτερο όλων! Συντροφιά του σε αυτό το flashback; Μα φυσικά, μία μπύρα Heineken!
Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό, μεγάλο τελικό του Champions League, πλησιάζει. Η πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Wembley την 1η Ιουνίου, με έπαθλο την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά». Σε έναν τελικό, που αναμένεται εξίσου συγκλονιστικός με τους προηγούμενους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχει παρακολουθήσει και περιγράψει πάρα πολλούς από αυτούς και κλήθηκε να δώσει απάντηση σε ένα δύσκολο ερώτημα: «Ποιο είναι το καλύτερο γκολ σε τελικό Champions League;»

Το μυαλό του γύρισε γρήγορα σε εκείνον του 2002, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν και στο έργο τέχνης του Ζινεντίν Ζιντάν. Μια πολύ εύκολη απόφαση για τον ίδιο. Τόσο, όσο και το να επιλέξει μια παγωμένη μπύρα Heineken, για να το απολαύσει ξανά.

Μείνετε συντονισμένοι, για ακόμα περισσότερα flashback σε αξέχαστους τελικούς, πάντα με τη «συντροφιά» της Heineken και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0