TV or not TV

Νέα ενισχυμένη προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr 

Νέα ενισχυμένη προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr 

Αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για τον αγώνα Αλμερία-Μπαρτσελόνα από το Pamestoixima.gr.

Τρία παιχνίδια για την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος διεξάγονται σήμερα. Στις 20:30 παίζουν η Λας Πάλμας με την Μπέτις, στις 22:30 η Αλμερία με την Μπαρτσελόνα και στις 23:00 η Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Βαλένθια.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των playoffs της Championship ανάμεσα στη Λιντς και τη Νόριτς, η οποία αρχίζει στις 22:00. Ισόπαλο με 0-0 έληξε το πρώτο παιχνίδι τους. Η νικήτρια θα προκριθεί στον τελικό του Wembley για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Premier League με αντίπαλο την Σαουθάμπτον ή τη Γουέστ Μπρομ.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.


Ειδικά στοιχήματα με σκορ και σκόρερ

 

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για επιλεγμένα παιχνίδια. 

Στον αγώνα Αλμερία-Μπαρτσελόνα με ενισχυμένες αποδόσεις* προσφέρονται οι ακόλουθες αγορές:

  • Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3.
  • Να Σκοράρει ο Ραφίνια.

Ενισχυμένες αποδόσεις έχει το Pamestoixima.gr και στα παιχνίδια Λιντς-Νόριτς και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βαλένθια στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.


Νέα τριπλή προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση

 

Στο Pamestoixima.gr ζεις τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια νέα σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

PS Blog - Η νέα ιστοσελίδα του Pamestoixima.gr με σούπερ διαγωνισμό

Το νέο PS Blog ήρθε στο Pamestoixima.gr! Τα πάντα για το Στοίχημα και το Live Casino, με αποκλειστικό περιεχόμενο, ψαγμένα προγνωστικά, σούπερ διαγωνισμούς και προσφορές, μοναδικές συνεντεύξεις, σπέσιαλ αφιερώματα, τηλεοπτικό πρόγραμμα και διασκεδαστικά quiz και polls. Τώρα παίρνεις μέρος για 1 ταξίδι στο Βερολίνο! PS Blog, για πλήρη στοιχηματική και διασκεδαστική ενημέρωση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0