TV or not TV

Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Πρεμιέρα στα playoffs της Euroleague με ειδικές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα playoffs της Super League συνεχίζονται την Τετάρτη με την 7η αγωνιστική. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην OPAP Arena, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Στις 20:30 αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι. H AEK θέλει τη νίκη για να πάρει διαφορά 4 βαθμών. Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός προσφέρεται με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στα άλλα 2 παιχνίδια της Super League που γίνονται την Τετάρτη, στις 17:00 παίζουν η Λαμία με τον ΠΑΟΚ και στις 19:30 ο Άρης με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνει αγώνες της Premier League και της Ligue 1, καθώς και τους αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας, Λάτσιο-Γιουβέντους και Αταλάντα-Φιορεντίνα.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων.

Ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια της Τετάρτης, Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν (20:00) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00). 


Τζάμπολ στα 
playoffs της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα

Στο μπάσκετ αρχίζουν τα playoffs της Euroleague με τη συμμετοχή των δύο ελληνικών ομάδων.

Στο δρόμο για το Final 4 του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (20:30) στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ολυμπιακός παίζει αύριο (22:00) στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

Στα άλλα 2 ζευγάρια, σήμερα (22:00) η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπασκόνια και αύριο (20:00) η Μονακό φιλοξενεί την Φενερμπαχτσέ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικές στοιχηματικές ενότητες στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα playoffs της Euroleague. Ανάμεσά τους είναι και οι ακόλουθες:

  • 1ος Αγώνας & Νικητής σειράς
  • Αήττητος εντός έδρας
  • Ακριβές σκορ σειράς
  • Ακριβής πρόβλεψη σειράς
  • Να κερδίσει την σειρά με ανατροπή
  • Πόσες φορές θα γίνει μπρέικ στην σειρά
  • Χάντικαπ σειράς
  • Over/Under αγώνες
  • Πρώτο μπρέικ στη σειρά
  • Σκορ μετά από 2 αγώνες


Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα… Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0