TV or not TV

Συλλήψεις για τη δολοφονία στου Ρέντη - Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Συλλήψεις για τη δολοφονία στου Ρέντη - Ολονύχτια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
Σε συλλήψεις δεκάδων οπαδών προχώρησαν τις τελευταίες ώρες οι αρχές, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη.
Συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για τη δολοφονία του αστυνομικού του ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Η έρευνα εξελίσσεται σε Αθήνα και Πειραιά και στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται 50 τουλάχιστον οπαδοί, κυρίως του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές και συλλήψεις, με την επιχείρηση να αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο 31χρονος είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, για το League Cup στο βόλεϊ.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η δικογραφία για την υπόθεση είχε κλείσει με μοναδικό κατηγορούμενο τον 18χρονο που πέταξε τη φωτοβολίδα, ωστόσο διαψεύστηκε. Πηγές ανέφεραν πως η ανακρίτρια προχώρησε σε αυτή την δικονομική ενέργεια, προκειμένου να μην παρέλθει χρόνος και αποφυλακιστεί στο 18μηνο ο 18χρονος, χωρίς να έχει γίνει η δίκη του, καθώς εκκρεμεί η έρευνα για την αποκάλυψη των υποκινητών και ηθικών αυτουργών.

Πηγή: sport-fm.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0