TV or not TV

Το BN Sports στις Βρυξέλλες: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «εκ των έσω» και η συνέντευξη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη!

Το BN Sports στις Βρυξέλλες: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «εκ των έσω» και η συνέντευξη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη!
Η φιλοξενία, η ξενάγηση, όλα όσα έζησε η αποστολή του BN Sports στις βροχερές Βρυξέλλες, όλα όσα... έρχονται και μία ιστορική συνάντηση!
Ήταν μία εμπειρία ζωής, που δεν την έζησαν μόνο λίγοι και τυχεροί, αλλά ολόκληρη η ομάδα του BN Sports.

Από την Αθήνα στις Βρυξέλλες, για επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και μία συνέντευξη με τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας το 2004, και ξανά υποψήφιο Ευρωβουλευτή, με το ΠΑΣΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο ίδιος, μαζί με το επιτελείο του, ξενάγησαν την ομάδα μας στους χώρους ενός από τα τρία σημαντικότερα κέντρα λήψης αποφάσεων για το μέλλον της Ευρώπης, μαζί με το Στρασβούργο και το Λουξεμβούργο.

Παράλληλα, συζήτησε για ώρα με τους συντάκτες του BN Sports και τον διευθυντή του, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, σε μία συνέντευξη που θα δημοσιευθεί εντός των επόμενων ημερών και αξίζει να την περιμένετε!

Προφανώς, εκτός από τις προκλήσεις των καιρών και τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, είχε «άρωμα» ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, «άρωμα» 2004!

Τέλος, στις Βρυξέλλες βρέθηκε και ο Στράτος Αποστολάκης, καθιστώντας την επίσκεψη... ιστορική, αφού συναντήθηκαν με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Δύο πρώην αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδας, με 96 και 120 συμμετοχές με το εθνόσημο, αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0